Produksjon

I tillegg til vedproduksjon, har HaG Vekst AS over lengre tid bygd opp og videreutviklet egenproduksjon av trebearbeidingsprodukter. Produksjonen foregår i lokaler leid av Svenningdal trevarefabrikk, der vi har etablert et snekkerverksted. Snekkerverkstedet er utstyrt med moderne maskiner som gjør oss i stand til å utføre det meste av ulike typer snekkeroppdrag.
Her produseres forskjellige produkter som: Utemøbler, bygde og hyttemøbler, vedkasser, og en rekke småprodukter som: Hyttebøker, Fotskamler, fuglematere og fuglehus. I tillegg lager vi også produkter som: Vindusknekter, pynteklosser og stakittbord. Vi produserer også innredninger til kjøkken, bad  og soverom. Innredningene kan bestilles etter mål, størrelse, og spesialtilpasninger.
De fleste av våre produkter leveres overflatebehandlet. Overflatebehandlingen kan også utføres med ”slitasjeteknikk” eller lasering for å oppnå gammel stil. For de som ønsker det helt spesielle, kan vi tilby håndmalte motiv på skapdører, hyttebøker, vedkasse, eller det som du måtte ha av ønske.

Målsettingen er at vi skal være i stand til å ta det meste av ulike typer for snekkeroppdrag for kunder med ulike behov. Ta gjerne kontakt for nærmere drøfting om hva som er mulig å gjøre.Vi har et utstillingsrom for våre ferdige produkter i kontorlokalene til HaG Vekst på Trofors. Stikk gjerne innom en tur for å se. Dere finner oss i: industriveien 1, 8680 Trofors.