Stilling Ledig

22. feb, 2019

Ledig Stilling arbeidsleder

HaG Vekst søker arbeidsleder i 100% stilling til vår avdeling i Hattfjelldal. For nærmere info les her.
HaG Vekst er en Vekstbedrift (www.asvl.no) som eies av Grane kommune, Hattfjelldal kommune, Statskog SF og Norgesvinduet Svenningdal AS. Vi tilbyr individuelt tilrettelagt arbeid og opplæring til personer med varig eller midlertidig behov for ekstra menneskelig og faglig støtte. Våre samarbeidspartnere er NAV, Grane og Hattfjelldal kommuner og lokale virksomheter. HaG Vekst har avdelinger i Grane og Hattfjelldal, og er allsidig med aktiviteter innenfor vedproduksjon, snekkerverksted, bilpleie, kirkegårdsdrift, butikkutsalg, husflid, dagsenter, studieverksted og karriereveiledning. Medregnet våre tiltaksdeltakere er vi til sammen ca. 40 personer som er tilsluttet HaG Vekst. HaG Vekst er sertifisert av EQUASS Assurance, et europeisk system for kvalitetssikring av velferdstjenester med ekstern revisjon og sertifisering.

Vi søker arbeidsleder i 100 % stilling til vår avdeling i Hattfjelldal

Du vil bli en del av en organisasjon som vektlegger deltakernes individuelle behov og forutsetninger. Resultater som tjener våre tiltaksdeltakere og samarbeidspartnere skal oppnås gjennom metodisk og kvalitativt arbeid, og med fokus på utvikling og forbedring. Du vil få ansvar for oppfølging av tiltaksdeltakere med individuelle behov for tilrettelegging og bistand.

Vi søker en person som evner til å motivere våre tiltaksdeltakere, er kvalitetsbevisst og serviceinnstilt ovenfor våre oppdragsgivere, er kreativ, fleksibel og allsidig. Du innehar gjerne allsidig erfaring innenfor utførelse av praktisk arbeid. Personlig egnethet vektlegges. Du innehar førerkort klasse B.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være: - Å sørge for at arbeidshverdagen blir interessant og utviklende for tiltaksdeltakerne - Delta selv aktivt i utførelse av oppdrag sammen med tiltaksdeltakerne - Planlegge og organisere gjennomføring av oppdrag og tjenester - Utarbeide oppfølgingsplaner for tiltaksdeltakere, kartlegge arbeidsevne og utarbeide rapporter - Være en positiv bidragsyter for tverrfaglig samarbeid ved oppfølging av tiltaksdeltaker

Vi tilbyr deg et godt arbeidsmiljø, gode velferdsordninger og lønn etter avtale. Hvis du har spørsmål angående stillingen, ta gjerne kontakt med Åge Bernt Stabbforsmo, mob.48 26 18 96 eller på epost aage.bernt.stabbforsmo@hagvekst.no

Søknadsfrist er 12.03.19 Søknad med cv sendes aage.bernt.stabbforsmo@hagvekst.no